Blog

lebegő kád
szálloda
administrator

Lebegő kád

A Holt tenger különlegességét rendkívül magas sótartalma adja. Felszínén lebegünk, mintha súlytalanok lennénk. Lenyűgöző és pihentető érzés, melyet az Atlantis lebegő kádjában te is megtapasztalhatsz.

Részletek >
szauna-hatasai
szálloda
administrator

A szaunázás néhány jótékony hatása

Azt már szinte mindenki hallotta, tudja, hogy nem csak lélekmelegítő, kellemes, hanem egészséges is szaunázni. De vajon pontosan milyen előnyei vannak a szaunázásnak? Összegyűjtöttük az öt legfontosabbat!

Részletek >
wellness-szolgaltatasok
szálloda
administrator

Wellness programok, amiket érdemes kipróbálni

Képzeld el, hogy tökéletesen relaxált állapotban vagy. Simogató illatok, zen hangulatot idéző zene kényezteti a lelkedet, és éppen egy különleges masszázs élményben van részed. Ez az igazi énidő. Összegyűjtöttünk három olyan wellness programot amit egyszerűen nem érdemes kihagyni.

Részletek >
konferenciaterem
business
administrator

Íme 5 ok a konferenciaterem bérlés mellett

Ha nem nem szeretnél napokat tölteni azzal, hogy keresed a megfelelő konferenciatermet, miközben próbálsz odafigyelni a legapróbb részletekre is és ezzel hatalmas nyomásnak teszed ki magad, akkor érdemes egy olyan konferencia helyszínt választani, amelyik profi és neked semmi dolgod nincs. A mi konferenciatermünk és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásaink éppen ezt a kényelmet nyújtják számodra. Íme 5 ok a bérlés mellett

Részletek >
soszoba
Wellness
administrator

A sókabin és annak hatásai

A só gyógyító ereje és hatása már évszázadok óta ismert. A sóterápia eleinte kiváltságnak számított, csupán a tehetősebbek tudták megtenni, hogy a tengerpartra utazva élvezzék a párás, sós levegő jótékony hatását. 

Részletek >
miert-jo-a-masszazs
Wellness
administrator

Mitől jó egy masszázs?

A sok ülés, felgyorsult élet, kevés mozgás, helytelen testtartás miatt szervezetünkben az izmok letapadnak, összecsomósodnak, és később fájdalommal és kellemetlen érzéssel jeleznek.

Részletek >
family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >