A fekete mágia királynője

Amikor Julia Gaggia belépett az életünbe megváltozott minden, amit addig a kávézásról gondoltunk. Két éve történt, amikor rájöttünk, szükségünk van valamire, ami ébren tart a non- stop ricsajozó két kiskorú bűnelkövető mellett és energiát ad, mikor a reggeli fény a szememen keresztül próbálja kisajtolni maradék agyamat. Elhatároztuk magunkat a kávéfőző mellett.

A fekete mágia titkos széruma
A fekete mágia titkos széruma

Nem vagyunk kukacosak, de mielőtt vásárolunk azt általában hosszas, sokszor napokig tartó kutatómunka előzi meg. Ezzel csak az a gond, hogy nekem nem jó, ha valamiből van választék, mert megzavar.Ahogy a sok irodalmat és véleményt olvastam rájöttem mennyi szentségtörést elkövettünk az évek során a háromból egyszer se jó kutyulóssal, a gumileégetős kotyogóssal ( ami állítom, hogy veri a legjobb, legűberebb főzőket is) és a vízízű kapszulással. “Ne tovább!”- gondoltam és ekkor, mint fölre szállt koffeinbűvölő csoda rátalátam az olasz Gaggia-ra, ami már az első pohárnál olyan arab telivér kávét rittyentett a bögrénkbe, ami felrepített minket egészen a kávémennyországig.

Ami ilyet tud, az bizony nálunk bőven kiérdemli, hogy szépen tartsák, megbecsüljék, így azon nyomban elneveztük Julia-nak. Bár az egyik fő szempont a vásárlásnál az volt, hogy ne kelljen vele pszichológushoz járni, mert lelke van és éppen nem működik, de mondhatom, hogyha igényelné bizony elvinném, csakhogy tovább ontsa magából ezt az idillt.

Így éldegélünk hát, kávézgatunk este tízkor, hogy a pici lurkókkal lépést tudjunk tartani. Néha kapok ötleteket az Aurora-s srácoktól, hogy hogyan lehet felturbózni a duplán dupla feketét.

A napokban kóstoltam egy igazi remeket, melyet a Hotel Aurora legpaleobb Gergője készített. Ebben a világban az arab kávé nádcukorral találkozik és eredeti kókusztejben egyesülnek egy fahéjjas, habos csókra. Ajánlom kipróbálni! Jó ízlelést!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon