Blog

ellipsum-fokep
kirándulás
administrator

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Mitől jó egy élményfürdő? Ha elkezdjük számba venni az elvárásainkat bizonyára szerepel a felsorolásban az élménymedence, a kül- és beltéri fürdőmedencék, a csúszdák, a kiemelkedő wellness részleg. Az Ellipsum élményfürdő ennél sokkal többet ad.

Részletek >
kadfurdo-fokep
egészség
administrator

Hidegvizes zuhany, vagy melegvizes fürdő?

A minap fültanúja voltam egy heves szócsatának, amelyben egy hölgy igyekezett a vonakodó barátnőjét meggyőzni arról, hogy kizárólag hideg vízben zuhanyozzon. Bár a beszéd igen buzdító volt, teljesen átéreztem a kelletlenséget is.

Részletek >
egeszseges-gyumolcsok-fokep
egészség
administrator

5 gyógyító gyümölcs, aminek most van a szezonja

A nyár számtalan előnye közé tartozik a rengeteg hazai gyümölcs, ami a rendelkezésünkre áll. Bár napjainkban már nem okoz gondot, ha télen kívánjuk meg az epret, de a napérlelte hazai gyümölcsöknek nem csak az íze, a vitamintartalmuk is sokkal magasabb.

Részletek >
nyaralas-gyerekkel
szálloda
administrator

Nyaralás gyerekkel mire figyeljünk

Gyerekkel nyaralni tényleg csodálatos dolog. Azonban, ha nem gondolunk előre pár lehetőségre könnyen lehet, hogy a tervezett pihenés végére csak fáradt szülők és nyűgös gyerekek térnek vissza. A családi nyaralás célja a gondtalan örömteli pihenés. Ezért van pár dolog, amit már a tervezéskor figyelembe kell vennünk. 

Részletek >
Napsütés
kirándulás
administrator

Hogyan menjünk a napra 36 fokban?

A nyári hőségben nem mindig tehetjük meg, hogy légkondicionált helyiségbe, vagy fedett fürdőkomplexumba vonulunk. Miközben az időjárás egyre forróbb napokkal lep meg minket, fel kell készülnünk arra, hogy mit tegyünk ilyen hőségben ha a szabadban kell lennünk.

Részletek >
family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >