A titkok őrzői

Babaarca ne tévesszen meg senkit! Előző életében bizonyára Napoleon volt.
Gabika oly harciassággal vezeti öt tagú seregét a szálloda tisztaságáért vívott harcban, hogy a franciák sírva könyörögnének egy partvisért, egy súrolókeféért, csakhogy hadba vonulhassanak az oldalán.

Rend a lelke mindennek
Rend a lelke mindennek

Az emberek számára legtöbbször láthatatlanok a szobaasszonyok. Teszik a dolgukat és gondoskodnak arról, hogy a vendégek mindig tiszta ágyneműre hajthassák a fejüket. Birodalmuk határtalan. Ma már gépekkel könnyített a munkájuk, hisz nem a patakban mossák hamuval és sulyokkal a vánkost, de még így is bőven van részük nehézségekben.

Csodálom ezeket a nőket, mert a piszkos múltat tüntetik el. Lenyomatokat, melyeket az utókornak hagyunk a szobákban, folyosókon. Egyfajta régészek, vagy helyszínelők, mert keresik és feltárják a nyomokat. Koreográfusok, mert a felmosóval táncolnak, vagy éppen restaurátorok, mert helyreállítanak.

Tisztelem és félem őket, mert a szobaasszonyok ismerik a titkaim. Bemennek a szobába, ahol jártam és belelátnak az életembe úgy, ahogy mások csak kevesen. Látják, hogy melyik oldalán alszom az ágynak, hogy hogy gyűröm a párnát a fejem alá. Látják, hogy este bort ittunk a kedvessel és a gyerekek összekenték szörppel a takarót. Látják, hogy próbáltam kidörzsölni a foltot. Látják, hogy rendetlenek vagyunk, hogy szeretjük a vizet. Azt is, hogy a kicsink még pelust hord, a nagy pedig szereti az ágyban enni a kekszet. Mégsem ítélkeznek.

Gabika 2017-ben nyerte el az Év Dolgozója Díjat a Hotel Aurora-ban. Azt mondja, ezt csak szeretettel lehet csinálni. 🙂

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon