Akire érdemes figyelni

Cziner Olivia egy olyan tervező, aki ásványokból készít finomságokat. Minden egyes ékszer hoz magával valami lágyságot színeiben, formáiban. Megérzi mi lakik a gyöngyökben és összefűzi őket csodás rezonanciába. 

Bodzagyöngy: Örökszép
Ékszer: Oliv Gyöngyékszer

A kezemen most is itt kacsintgat egy kőbe zárt bodzavirág kézen fogva pár jáspissal, igazgyönggyel, sólyomszemmel és citrinnel. Átölelik a csuklóm és a szívemig siet a suttogásuk, hogy szép a tavasz. 

Szerencsések vagyunk, hogy az Aurora és az Atlantis polcain is van pár Ola keze munkájából. Büszkék lehetünk, mert Olivia hamarosan Pekingben képviseli országunkat egy nemzetközi kiállításon, ahol az ékszereken megjelenő magyar tradícionális motívumok találkoznak a modern formavilággal és a kínai közönséggel. 

Ajánlom figyelmetekbe az Oliv Gyöngyékszereket!


family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon