Akire érdemes figyelni

Cziner Olivia egy olyan tervező, aki ásványokból készít finomságokat. Minden egyes ékszer hoz magával valami lágyságot színeiben, formáiban. Megérzi mi lakik a gyöngyökben és összefűzi őket csodás rezonanciába. 

Bodzagyöngy: Örökszép
Ékszer: Oliv Gyöngyékszer

A kezemen most is itt kacsintgat egy kőbe zárt bodzavirág kézen fogva pár jáspissal, igazgyönggyel, sólyomszemmel és citrinnel. Átölelik a csuklóm és a szívemig siet a suttogásuk, hogy szép a tavasz. 

Szerencsések vagyunk, hogy az Aurora és az Atlantis polcain is van pár Ola keze munkájából. Büszkék lehetünk, mert Olivia hamarosan Pekingben képviseli országunkat egy nemzetközi kiállításon, ahol az ékszereken megjelenő magyar tradícionális motívumok találkoznak a modern formavilággal és a kínai közönséggel. 

Ajánlom figyelmetekbe az Oliv Gyöngyékszereket!


family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon