Az élet itala

Egyre gyanúsabb nekem, hogy nosofóbiám van. Ez az, mikor valaki elköhinti, ne adj isten eltüsszenti magát mellettem és azt érzem, ebben az életben már nem veszek levegőt. 

Nem túl szerencsés kombináció, ha ehhez csatlakozik a fejemben élő Bruce Lee hasonmás, aki ilyenkor minimum konnektorokba nyúlkálva edzi magát a harcra.

Rám tüsszentettél barátocskám?!

Maximumra pörögve szövetkezik Elon Muskkal és feltalál egy olyan MI-t, ami kérdés nélkül osztja a pofont azon egyedek pirospozsgás arcára, akik reinkarnálódott permetezőként szórják az áldást embertársaik felé. A maflás után hazarepítené őket a meleg dunyhába gyógyulni. 

No, de mivel Elon jelenleg nem ér rá, én pedig nehezen konfrontálódom, marad a megelőzés.
Itt egy jól bevált recept ebben a ködös, nyirkos időben, ami nemcsak finom, de hatásos is.

Az élet itala

Végy két zöld almát. Ne pucold! A héja tele értékes vitaminokkal. A magházat azért szedjük ki. 

Két kivit hámozz meg és sipirc az almakockák után. 

Egy rózsa brokkolit szárával, kb 10 cm kígyóuborkát héjával küldjük utánuk. 

Az ujjnyi gyömbért meghámozuk és csípős rohamosztagosként indítsuk a turmixban várakozó népség felé. 

Odabent nagy az izgalom. Minden akkorára vágva, amit a géped elbír. 

Aztán uccu, robbantsunk oda nekik! 

Mikor kész a zöld massza, megitathatod egy kis vízzel, ha nagyon sűrű. Könnyebben csúszik. Kanalazva is ugyanazt a robbanást érezhetjük a szánkban, ami aztán végigrobog a testünkön és belendít, mint tekegolyót az agresszív bowlingos. 

Adj isten egészségtekre!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon