Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Mitől jó egy élményfürdő? Ha elkezdjük számba venni az elvárásainkat bizonyára szerepel a felsorolásban az élménymedence, a kül- és beltéri fürdőmedencék, a csúszdák, a kiemelkedő wellness részleg. Az Ellipsum élményfürdő ennél sokkal többet ad.

A klasszikus szórakozási lehetőségek a technológiai vívmányokkal kiegészítve különleges tapasztalatokat ígérnek. Magyarországon itt próbálható ki elsőként a VR csúszdázás, sőt egy interaktív csúszda is várja a látogatókat. 

ellipsum

Egyszerre elegáns és futurisztikus

Az ellipszis alakú épületek együttesében megfelelően elkülönülnek a szolgáltatások. Akár a tökéletes nyugalomra vágyunk, akár az önfeledt játékra a tervezők ismerték a vágyainkat.

Itt nem csak a lenyűgöző építészeti megoldások kaptak óriási szerepet. A fürdő funkcionális kialakítása lehetővé teszi, hogy mindenki remekül érezze magát. Sikerült úgy kialakítani a tereket, hogy gyakorlatilag is a látogatók kényelmét szolgálja.

Liliput csarnok

Az igazi mesés gyermekbirodalom a legkisebbeket hívja kalandra. A beltéri medencében színes csúszdák és vízköpők várják őket.

A Spray park igazi önfeledt mókát ígér a szülőknek is. Nem csak izgalmas vízikapuk alatt lehet átmenni, de célba is lőhetünk az itt található vízágyúkkal.

ellipsum gyerek medencék

A szabadban a játszótér egy medencébe költözött, ahol árnyékos helyen élvezhetik a lurkók ezt a sikeres párosítást.

Ramazuri

Ahogyan belépünk felhőtlen vidámság fogad minket. A sodrófolyosóval, levegőbuzgárokkal, nyakzuhanyokkal és a dögönyözőkkel felszerelt élménymedencén kívül itt találhatók a csúszdák is.

A három csúszda részben az épületben, részben a kültéren kígyózik és mindegyik más élményt nyújt. A fantasztikus beépített színes elemek különleges világba repítenek minket. Van lehetőségünk kipróbálni a VR csúszást is, amihez foghatót eddig hazánkban még nem tapasztalhattunk.

A mókából azonban sosem elég. A Flash csúszdán versenyezni is lehet. Nem csak az idő számít, le kell csapni menet közben a megjelenő fényeffekteket. A kiskamaszok és a gyermeklelkű felnőttek garantált kedvence lesz ez a részleg.

Relax

Itt további öt medence található. Természetesen van itt pezsgőmedence, wellness medence, élmény medence és egy kültéri ülőmedence is. Itt aztán kényeztethetjük az izmainkat.

A tökéletes feltöltődést pezsgőágyak, levegőbuzgárok, sodrófolyosó, nyakzuhanyok, dögönyözők, különböző masszázsfülkék és egy hatalmas jakuzzi biztosítja. Pluszpont a tervezőknek a sakkmedence ötletéért. Csemetékkel is nagy élmény lehet a vízben a társasjáték.

ellipsum belső medencék

Örök emlék és felejthetetlen pillanat. Itt valóban minden adott a nyugodt kikapcsolódásra.

Strand      

A strandon kültéri medence és egy hatalmas úszómedence vár minket. Természetesen találunk itt játszóteret, röplabda- és lábtenisz pályát is. A strandfürdőhöz tartozik a wellness részleg, amiben külön masszázs medence és csodás kilátással rendelkező jakuzzi vár.

Különleges sószoba és számos szauna vár minket a szaunavilágban. Kipróbálhatjuk a herbál szaunát, az infraszaunát, a magma szaunát, a gőzkabint, de még egy jégkabin is a rendelkezésünkre áll.

Rendszeres szaunaszeánsszal teszik még felejthetetlenebbé az élményt. Ráadásul a szaunakúpok tetején nyitott csobbanómedencék és pihenőteraszok várnak ránk. A kilátás elképesztő. Az élmény kihagyhatatlan.

Számomra sikerült az ideális fürdőt megalkotni. Semmiben sincs túlzás, mégis felfedezhetünk mindenhol egy kis pluszt, ami az önfeledt feltöltődést és a kikapcsolódást szolgálja.

Mindezt rendszeresen éjszakai fürdőzésekkel múlják felül, még különlegesebbé téve a varázst.

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon