Elő a talpakkal!

Bevallom őszintén, amikor először próbáltam, nagyon idegenkedtem tőle.
Féltem,
hogy csiklandozni fog én meg majd végig nevetek, és tök ciki lesz az egész.
Hát nem lett az, sőt! Életem egyik legkellemesebb élménye, mely után azonnal rákaptam az ízére és azóta is rendszeresen élek vele!

Többféle masszázst is volt már szerencsém kipróbálni, mivel ülőmunkát végzek, izmaim különösen hálásak a szakszerű kezelésükért, legyen szó egy lazító olajos vagy egy intenzívebb sport masszázsról.

A talpmasszázst már többször ajánlották nekem korábban, valahogy mégse vitt rá a lélek sokáig, hogy kipróbáljam.  Aztán egyszer úgy alakult, hogy elmentem az előre lefoglalt időpontomra és, valami isteni sugallattól vezérelve nem a „szokásos” kezelést kértem, hanem egy talpmasszázst. Abszolút jól döntöttem!

Térkép a talpról, melyen minden terület egy-egy szervnek feleltethető meg

Ezután kezdtem el jobban is utána olvasni, mégis mi történik a kezelés során a testemmel, amiért ez nekem ennyire jó? Így találkoztam a „talp a test térképe” kifejezéssel is, mely abból ered, hogy az itt található különböző reflexpontok ingerlésével a kezelés a teljes testre képes hatást kifejteni.   

Lehetséges tehát, hogy a talpmasszázs segítségével csökken a fejfájás, enyhíthetőek a menstruációs görcsök, a hátfájdalom.

Én az első alkalomra nagyon fáradtan érkeztem, de legkellemesebb meglepetésemre olyan felfrissülten és üdén távoztam a kezelőből, mintha legalább egy wellness hétvégét tudtam volna magam mögött. Mint kiderült, természetesen ez is a talpmasszázs egyik szuper jótékony hatása, hogy energetizál.  Azóta rendszeresen választom kifejezetten ezt a kezelést, ha egy hosszú és fárasztó nap után úgy érzem, még a naplementéig se bírom ki, hogy hullafáradtan beessek az ágyba.

Lehet, hogy arról már felesleges szólni, hogy ez a masszázs is tökéletesen oldja a felgyülemlett stresszt és feszültséget, azért egy mondat erejéig én mégis kiemelem, mert tényleg így van. Immunerősítő hatása szintén jelen van, ugyan úgy, ahogy méregtelenítő funkciója is, de még a hormontermelő mirigyek működését is szabályozza.

Egyszóval, ha legközelebb kipróbálnál valami újat, akkor legyen az a talpmasszázs!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon