Ha csütörtök, akkor repüljünk kicsit

Otthon a fehér kopott könyvesszekrényen van egy polc, ahol a legkedvesebbek sorakoznak. Szigorú vagyok, nem minden kötet kerülhet ide. Privilégium, piedesztál. 

A könyveknek olyan, mint bekerülni az űrprogramba. Szóval hozni kell a szintet.

Ezekből ajánlok most nektek egyet-egyet olvasásra. Próbálok olyat mutatni, ami populáris, olyat is, amit kevesen forgatnak. Hátha kedvet kaptok hozzá. Legyen így! 

Charles Martin egy napon valahol háromezer- háromszáz méter magasan járhatott. Előtte a High Uintas hegység, körülötte a sötétség és a metsző hideg. Esett a hó. Szúrták a szemét. Mint a könnyek. Mélyről indult belőle egy gondolat, melyet aztán egy születés követett. 

A Hegyek között című könyve az egyik nagy kedvencem. Két idegen találkozik egy reptéren, útra kelnek, de a hóvihar megváltoztatja az életüket. Egymásra utalva kell megbirkózniuk a faggyal, éhséggel, reménytelenséggel és önmagukkal. 

A történetük magával ragadott, szerintem téged is elrepít majd a címadó hegyek közé.

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon