Ha csütörtök, akkor repüljünk kicsit

Otthon a fehér kopott könyvesszekrényen van egy polc, ahol a legkedvesebbek sorakoznak. Szigorú vagyok, nem minden kötet kerülhet ide. Privilégium, piedesztál. 

A könyveknek olyan, mint bekerülni az űrprogramba. Szóval hozni kell a szintet.

Ezekből ajánlok most nektek egyet-egyet olvasásra. Próbálok olyat mutatni, ami populáris, olyat is, amit kevesen forgatnak. Hátha kedvet kaptok hozzá. Legyen így! 

Charles Martin egy napon valahol háromezer- háromszáz méter magasan járhatott. Előtte a High Uintas hegység, körülötte a sötétség és a metsző hideg. Esett a hó. Szúrták a szemét. Mint a könnyek. Mélyről indult belőle egy gondolat, melyet aztán egy születés követett. 

A Hegyek között című könyve az egyik nagy kedvencem. Két idegen találkozik egy reptéren, útra kelnek, de a hóvihar megváltoztatja az életüket. Egymásra utalva kell megbirkózniuk a faggyal, éhséggel, reménytelenséggel és önmagukkal. 

A történetük magával ragadott, szerintem téged is elrepít majd a címadó hegyek közé.

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon