Hajdúszoboszló nyáron – programok 1. rész

A nyári vakáció hivatalosan is elkezdődött! Előkerültek a fürdőruhák és a strandlabdák, a drogériák harsányan hirdetik a naptej akciókat, és az Instagramra is egyre több nyári felvétel áramlik. Ezzel együtt pedig Hajdúszoboszlón is beköszöntött egyik kedvenc időszakunk, amikor az egész város tengerparti hangulatot áraszt. Teljesen megszokott látvány ilyenkor az apuka, aki egyik kezében kislányát cipeli, másikban pedig felfújható unikornist ölel, mindezt fürdőnadrágban a sétálóutca közepén. De látni családokat, akik a strandról hazafelé fürdőruhában, gumimatraccal a hónuk alatt fagyiznak, vagy külföldi és magyar gyerekeket együtt nevetni a játszótéren. Ettől lesz igazán nyári, mediterrán a hangulat Hajdúszoboszlón. Ilyenkor bárhová fordulunk, mosolygós arcok néznek vissza ránk.
Bár strandon és a szállodában is kellemesen eltölthetjük az időnket, érdemes körülnézni a nyáron megrendezésre kerülő városi, és környékbeli rendezvényeken is. Nézzük, mit ajánlunk mi!

BarangoLÓ kalandtúra

2018. június 30.

A BarangoLÓ kalandtúra egy szuper családi program, melyet a Hajdúszoboszlótól 30 km-re található Hortobágyon, a Mátai Ménesben rendeznek meg. Nem csak a gyerekek számára nyújt tartalmas kikapcsolódást, de a lovas kultúra iránt érdeklő, vállalkozó kedvű felnőtteknek is garantált élményt biztosít.

Kölyök klub – Kalandozás a világ körül

2018. július 2.-6.

Kölyök klub – Kalandozás a világ körül foglalkozás július 2-6ig kerül megrendezésre Hajdúszoboszló Kulturális Központjában. A program a 7-10 éves korosztályt célozza meg, akik a részvétel során a Föld legérdekesebb országaival ismerkedhetnek meg.

Hortobágyi Lovasnapok

2018. július 6-8.

A Hortobágyi Lovasnapok mára köztudottan a térség meghatározó rendezvénye.
A lovakról és a lovasokról szól ez a hétvége a Hortobágyon, amelynek célja a Hortobágyra jellemző pásztorkultúra múltjának és jelenének megismertetése és népszerűsítése. A családok legkisebb tagjai kézműves programokon is részt vehetnek, de a szamár lovaglás és kirakodóvásár is garantált élményt biztosít!

Kedvcsinálóként a gazdag programkínálatból:

Hortobágyi csikósverseny, pusztaötös bemutató
Dunka Csaba díjugrató emlékverseny
Huszártoborzó
Fogathajtó verseny

Caramel koncert

2018. július 7.

Július 7-én ne hagyjátok ki Caramel koncertjét Hajdúszoboszlón! A szabadtéri színpadon kerül megrendezésre, 20 órai kezdettel, a belépés pedig ingyenes!

Legendák a levegőben repülőnap Hajdúszoboszlón

2018. július 13.-15.

Ha ti is a repülés rajongói vagytok, itt a helyetek Hajdúszoboszlón, a Legendák a levegőben eseményén! Július 13-14-15 Hajdúszoboszlón, a városi sport repülőtéren kerül megrendezésre és bár a részletes program még nem készült el, úgy tudjuk, a bemutatók közben élményrepülésre is lesz lehetőség. Egyszerűen kihagyhatatlan családi program! A belépés díjtalan!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon