Hello nyár!

Mi, itt a Hotel Atlantisban minden évben gyermeki izgalommal várjuk a nyár beköszöntét. Kedves időszak ez számunkra, hiszen nem csak Hajdúszoboszló, de a szálloda is megtelik ilyenkor élettel. A kültéri medence vize kellemesen hűsítő, a pultban készülnek a jeges italok, míg a grillrácson szaftos pácolt húsok és roppanós zöldségek sülnek készre. Ilyenkor a gyerekek az ugráló várban vezetik le a fölös energiákat, a felnőttek pedig a napozóágyakon lazítanak.

Tudjuk mennyire fontos a családok számára az az idő, amit együtt, pihenéssel tölthetnek.  Az igazi feltöltődést a közösen szerzett élmények garantálják. Nyári ajánlatainkat is mindig ezzel a meggyőződéssel állítjuk össze. Több kedves törzsvendégünk kifejezetten a nyári időszakban keresi fel a Hotel Atlantist. Rutinos nyaralóként ilyenkor már előre jelzik, melyik szobában szeretnének megszállni, foglalnak parkolóhelyet és masszázs időpontot is.

A pihenés persze mindenkinek mást jelent.  Van, aki csak arra vágyik, hogy napozzon és relaxáljon a medenceparton, mások két csobbanás között is elektromos rollerre pattannak és körbejárják Hajdúszoboszlót.  A mi célunk természetesen az, hogy a család minden tagja elégedetten és feltöltődve távozzon, azzal a szándékkal, hogy feltétlenül visszatér még a Hotel Atlantisba.  A pihenés időtartama ilyenkor nem számít. Fontos, hogy aki csak három napot tölt el a szállodában, ugyan olyan jól érezze magát, mint aki egy hosszabb kikapcsolódásra érkezik.

Éppen ezért készítünk mindig több féle, változatos tartalommal rendelkező nyári ajánlatot. Ha még ti sem döntöttek az idei nyaralás helyszínéről, nézzetek körül csomagajánlatink között és válasszátok ki, hogy melyik illik leginkább a ti nyári vakációtokhoz!

Részletes információ és ajánlatok: https://hotelatlantis.hu/ajanlatok

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon