Hiányzik a szállodai környezet? Nézzetek szállodás filmeket!

Legújabb blog bejegyzésünkben ajánlunk Nektek néhány szuper jó filmet, amiknek történései szállodák falai között zajlanak. A lista a teljesség igénye nélkül készült, így ha szerintetek valamit kihagytunk, bátran osszátok meg velünk kommentben!

Klasszikusok

Szárnyát vagy combját? – az 1976-os francia vígjáték egy örök klasszikus. Igaz, a történet központja inkább étterem, mint a szálloda, de így is kihagyhatatlan ebben a kategóriában. Aki még nem látta azért, aki már igen, az pedig azért nézze meg! Vigyázat – sírva nevetős 😀

Micsoda nő! – Julia Roberts, Az a bizonyos piros ruha, megint Julia Roberts, aztán kicsit Richard Gere, és a végén még Julia Roberts – nagyjából ezek jutnak eszünkbe erről az idén már 30 éves romantikus vígjátékról 😀  A jelenetek nagy részét a Regent Beverly Wilshire Hotelben vették fel, ahol a valóságban olyan világsztárok is megszálltak, mint Elvis Presley vagy Mick Jagger.

Julia Roberts neve örökre összefonódott ezzel az ikonikus piros ruhával, melyet a 'Micsoda Nő' forgatásán viselt
Julia Roberts neve örökre összefonódott ezzel az ikonikus piros ruhával, melyet a ‘Micsoda Nő’ forgatásán viselt


Ragyogás – Stephen King, Jack Nicholson, Stanley Kubrick.  Ennyi. Ja meg borzongás. Szóval, aki ijedős az hagyja felkapcsolva közben a lámpát 😛

Psycho – nem lehet kihagyni Alfred Hitchcock örök klasszikusát a listából. Hihetetlen, hogy ez a film már 60 (!) éves, és még mindig ugyanolyan izgalommal tördeljük az ujjainkat  a zuhanyzós jelenetnél. Ez sem egy matiné, szóval csak akkor kezdjétek el, ha a gyerekek már alszanak.

Új, modern világ

Ocean’s Eleven filmek – ez akár a klasszikusok közé is bekerülhetett volna. Jó az alapsztori, van itt humor és némi akció is, mindezt pedig olyan színészek adják nekünk elő, mint George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia, és itt is feltűnik Julia Roberts J A filmek helyszíne egy fényűző szálloda Las Vegasban, a Bellagio Casino & Hotel.

A Grand Budapest Hotel – nehéz erről a filmről bármit is röviden összefoglalnunk, annyira imádjuk! Ralph Fiennes játéka egyszerűen elképesztő, de a filmbéli összes többi karakter is hihetetlen profizmussal hozza a rászabott szerepet! Zseniális – ez a szó jellemzi leginkább ezt a mozit! Garantáltan kiszakít a valóságból, a lehető legjobb értelemben! Vígjáték, lámpafény nélkül is bátran nézhető!

A legkisebbeknek

Babe 2 – Kismalac a nagyvárosban – ebben a részben a kis pirospozsgás főhősünk a nagyvárosba utazik gazdájával, ahol a város egyetlen állatbarát hotelében szállnak meg. Az igazi kalandok azonban csak ezután várnak rá! Jópofa kis családi vígjáték, nem lehet nem imádni azt a kis malacot!

Hotel Transilvania – ahol a szörnyek lazulnak – ennek az animációs filmnek a helyszíne egy ötcsillagos szálloda, aminek a tulajdonosa nem más, mint maga Drakula gróf. Bár a mesében vámpírok és szörnyek is vannak, ezek egyáltalán nem amolyan ijesztő, Twilight vagy Vámpírnaplók beli szereplők. Bohókás és izgalmas kis történet, melynek több része is van.

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon