Így nyaralj ősszel

Lassan véget ér a nyár, legkésőbb szeptember első hetében a legkitartóbban nyaraló családok is kijelentkeznek. A nyár végével és az iskolakezdéssel érezhetően egy más szállodai világba csöppenünk. Csendesebb a ház és az udvar, a medencepartról eltűnnek a színes matracok, játékok. Kezdetét veszi a wellness napok időszaka!

Képzeld el, hogy besétálsz egy kora őszi hétköznapon az Atlantis ajtaján. A szobára egy percet sem kell várnod, utószezonban egy-két órával a hivatalos időpont előtt is átadjuk, felár nélkül.
Az előre megrendelt, jégbe hűtött pezsgőt már a hófehér szállodai köntösbe burkolózva fogyasztjátok el az erkélyen. A kilátás a hajdúszoboszlói csónakázó tóra nyílik, később innen nézitek a naplementét is.

A nap hátralévő részében a wellness részlegen lazítotok. Szaunázás után a sószobában relaxáltok, a hangfalak lágy zenét búgnak, a sós falakon színes fények játszanak. Elsőre nehéz kitalálni, hogy a termálmedence meleg vízének selymes simogatása, az ülőmedencében átélt frissítő élményelemek vagy a hatalmas úszómedence élénkítő vize lesz a kedvencetek. Szerencsére bőven van még időtök ezt kitapasztalni.

nyaralj-osszel1
nyaralj-osszel

Ezután jönnek a kulináris élmények. A bőséges svédasztalos vacsora, egy pohár minőségi borral tökéletes megkoronázása egy kettesben eltöltött napnak.

A másnapi reggeli után eldöntitek, hogy elektromos rollert bérelve kirándultok-e egyet Hajdúszoboszlón, vagy maradtok inkább a szállodában. Megmérettetitek magatokat egy asztalitenisz vagy csocsómérkőzésen, bekuckóztok a szobába romantikázni, vagy csupán élvezitek a wellness részleg adottságait és szaunáztok, úsztok, igénybe vesztek egy-egy kényeztető masszázst.

Bármelyik időtöltést is választjátok, egy kora őszi wellness pihenéssel garantáltan feltöltődtök annyi energiával, hogy még a későbbi esős napokra is jusson belőle!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon