Íme 5 ok a konferenciaterem bérlés mellett

Ha nem nem szeretnél napokat tölteni azzal, hogy keresed a megfelelő konferenciatermet, miközben próbálsz odafigyelni a legapróbb részletekre is és ezzel hatalmas nyomásnak teszed ki magad, akkor érdemes egy olyan konferencia helyszínt választani, amelyik profi és neked semmi dolgod nincs. A mi konferenciatermünk és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásaink éppen ezt a kényelmet nyújtják számodra. Íme 5 ok a bérlés mellett

konferenciaterem

A konferencia alapok

A konferenciaszervezők szentháromsága a jó hely, a megfelelő környezet és a könnyű megközelítés mellett egyre fontosabb válik az is, hogy akár többnapos is lehessen egy konferencia, vagy ha nem is az, akkor a konferencia után a résztvevőknek ne feltétlen kelljen azonnal hazamenni. A Hotel Aurora konferenciaterme minden kényelmet megad neked ehhez, de pontokba gyűjtöttük, miért éppen nálunk rendezd a konferenciát és miért tőlünk rendeld meg a konferenciatermet.

Felkészülten várjuk a különleges igényeket

Rengeteg konferenciát szerveztünk már ezért felkészültek vagyunk minden kérdésre, kérésre. Minket nem hoz zavarba az, ha egy résztvevő vegán, vagy csak növényi tejet fogyaszt, estleg különleges étrenden van, vagy valamilyen intoleranciával küzd. Csak jelezni kell és a cateringet személyre szabjuk számára.

Mert lehet akár többnapos

Ma már egyre többször fordul elő az, hogy egy konferencia programjára nem elég egy nap. Vagy talán elég lenne, de abban az esetben túl feszített lenne a tempó, pedig mindenki megérdemel egy kis after party-t és pihenést. Mivel mi egy szálloda is vagyunk, ezért nyugodtan szervezhetsz nálunk akár több napos konferenciát is, vagy felajánlhatod a résztvevőket azt a lehetőséget, hogy a konferencia előtt, vagy után 1-2 napot pihenéssel töltenek.

Tökéletes lesz a környezet

A konferenciatermünk 230 négyzetméter. Ekkora területen 160 ember könnyedén és kényelmesen elfér. De nem csak arra figyelünk, hogy mindenkinek meglegyen a megszokott személyes tere, hanem arra is, hogy megfelelő klímával, felszereléssel is készüljünk. Így kényelmes konferenciát tudsz rendezni.

Kulináris élvezetekkel is várunk

Voltunk olyan konferencián, ahol nem volt frissítő a szünetekben vagy olyanról is hallottunk már amikor a résztvevők kénytelenek voltak egy másik helyre elmenni ebédelni. Nálunk ilyen blama és amatőrizmus nem fordulhat elő. Van néhány előre összeállított catering variációnk az egyszerű kávészünettől az akár svédasztalos ebédig, vacsoráig. A szakácsaink, baristáink rendkívül képzettek: garantáljuk, hogy mindenki elégedett lesz.

Gondoskodunk a technikáról

Nálunk minden passzív (például a szónoki pult) és aktív (flipchart, wifi, hangosítás, vagy a vetítővászon, projektorok a prezentációknak) rendelkezésedre áll. Semmit nem kell hoznod és mindent beüzelmeünk. A technika legyen a mi feladatunk.

Természetesen még számtalan kényelmi szolgáltatással várunk. Ismerd meg őket: https://hotelaurora.hu/konferencia

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon