Kihagyhatatlan akciós ajánlat és extra gyerek kedvezmény – csak júniusban!

Ha te is lelkes Facebook követőink táborát erősíted, már biztosan értesültél legújabb akciós ajánlatunkról, és elsők között éltél is ezzel a remek lehetőséggel! Amennyiben viszont még nem követed közösségi oldalunkat és hírlevél feliratkozó sem vagy, az bizony nagyon sajnálatos, de ahogy a bölcs ősi mondás is tartja: „sohasem késő elkezdeni”, vagy valami ilyesmi. Szóval javasoljuk mielőbb bekövetni a Hotel Atlantis Facebook oldalát és feliratkozni a hírlevelünkre!

Mi ugyanis nyughatatlanul gyártjuk nektek a jobbnál is jobb szállás kedvezményeket, melyekről első kézből értesülhettek ezeken a csatornákon. Tudjuk azt is, hogy manapság már nem egyszerű eligazodni az interneten ránk zúduló információ halmazban, hiszen rengeteg akciós ajánlatot hirdetnek szállodák, utazási portálok is. Fontos azonban, hogy ne dőljünk be egy jó marketing szövegnek, ami mögött tartalom viszont már nincs.

A bizonytalan ismeretlen helyett válasszatok inkább garantált, ellenőrizhető ajánlatot, hogy a szállodából való távozáskor se érjen senkit kellemetlen élmény, amiért mégis felszámolták azt a szolgáltatást, ami a hirdetés szövegében még ingyenesen volt feltüntetve. Ilyenkor klasszikus magyarázat például az a fránya kisbetűs rész, ami miatt sajnos gyakran fejlehatjtva fizetünk ki akár egy jelentős összeggel többet is annál, mint amennyit eredetileg a pihenésre szántunk. Az ilyen kínos helyzeteket elkerülendő válasszátok inkább a Hotel Atlantis akciós ajánlatát, mely nem rejteget kisbetűs részt a szövegében és kizárólag azt garantálja, amit hirdet:

Június hónap utolsó napjáig ingyenessé tettük a korai bejelentkezést (12.00-tól) és a késői elutazást (12.00-ig), valamint 10 éves korig a szülőkkel egy szobában elhelyezett minden gyermek részére térítésmentességet biztosítunk!

Ezzel a kedvezménnyel egy átlagos, két gyermekes család, 4 éjszakánál 85 600 Ft-ot takaríthat meg! Ezt az összeget pedig szánhatjátok inkább egy relaxáló testkezelésre, ütős koktélra vagy elkölthetitek egy részét a csúszdaparkban is.

Az akciós ajánlat kizárólag június hónapban érvényes, közvetlenül a szállodánál történő foglalás esetén és semmi mást nem kell tenned ahhoz, hogy érvényesítsd csupán foglaláskor az alábbi promóciós kódot bediktálni / elküldeni megjegyzésben: Nyar18A 

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon