Kutyabarát szálláshelyet keresel? Megtaláltad!

Tudtad, hogy ha Hajdúszoboszlóra látogatsz és a Hotel Atlantisban szállsz meg, nem kell otthon hagynod négylábú barátodat sem? Pedig bizony, hozzánk bátran hozhatod kutyusodat is! Családbarát szálloda lévén egy pillanatig sem volt számunkra kérdés, hogy a kisállattal utazó vendégek igényeinek is eleget tegyünk.

Saját tapasztalatból tudjuk, milyen fontos szerepet tud betölteni a családok életében kedvencük. Legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy egy több napos utazásról, teljesebb a kikapcsolódás, ha a család minden tagja együtt van, beleértve Buksit, Morzsit vagy Csibészt is. Szerencsére ma már Magyarországon is egyre több kutyabarát szálláshelyet találunk.

Ezek egyikét hivatott erősíteni a Hotel Atlantis is Hajdúszoboszlón. Nekünk pedig örömünkre szolgál, hogy mára kétlábú törzsvendégeink mellett több négylábú visszatérő látogatót is üdvözölhetünk. Ilyenkor nehezen tudunk megálljt parancsolni gyermeki énünknek. Bizony gyakran előfordul, hogy amíg a gazdik érkezéskor kitöltik a bejelentkező lapot, mi rajongással teli játékba feledkezünk kedvencükkel. Vidám pillanatok ezek mindenki számára. Nekünk azért, mert imádjuk a kutyákat, nekik, mert élvezik a figyelmet, az arra járóknak pedig valószínűleg azért, mert a vasalt, fehér inges dolgozók látványa a lobby márványpadlóján térdepelve, egy aprócska szőrpamacs fölött, mindig mosolyt csal az emberek arcára. Nálunk tehát nem csak a szállás, de a teljes légkör is kutyabarát!

Természetesen a Hotel Atlantis kutyabarát szállás mivolta nem csupán az itt dolgozók állatbarát habitusában mutatkozik meg. Kényelmes fekhelyet, etető- és itatótálat térítésmentesen biztosítunk, a recepción pedig lehetőség van játékok, jutalomfalatok és kutyapelenka vásárlására is.  Szintén a recepción találtok elsősegély ládát, vészhelyzet esetére a helyi állatorvos elérhetőségét, de ügyes kezű kutyakozmetikust is tudunk nektek ajánlani.  A kutyusok a wellness részleg és az étterem kivételével bárhová elkísérhetnek benneteket, de ha hosszabb ideig maradnátok távol és nem szeretnétek kedvenceteket magára hagyni, nálunk lehetőségetek van kutyamegőrzést is igényelni.  Amennyiben kedvet kaptatok a közös utazásra, mindenképp jelezzétek előre, hogy kisállattal érkeztek. Erre leginkább azért van szükség, hogy kényelmes, kutyabarát szobát biztosítsunk nektek.

Egy csendesebb helyen lévő szobában nyugodtabban pihen a gazdi és a kutyus is, ráadásul ezeket a kijelölt szobákat speciális takarítással tartjuk karban. Legközelebb tehát hozzátok magatokkal kedvenceteket is a Hotel Atlantisba, elutazáskor pedig ne felejtsétek kitölteni kutyabarát kérdőívünket sem!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon