Masszázzsal a stressz ellen és az egészségünk érdekében

A stressz korunk népbetegségeként is emlegetett, rohanó életformánk mindennapi velejárója. A tartós stressz szellemi állapotunkra gyakorolt hatásai mellett testünk egészségét is súlyosan befolyásolja. Egyik leggyakoribb tünete például a krónikus izomfeszülés, mely később akár súlyos migrénhez is vezethet. A stresszt teljesen kiiktatni mindennapjainkból, szinte lehetetlen vállalkozás. Levezetésére azonban már több technika is ismert, melyek segítségével hatásosan felvehetjük ellene a harcot. Ilyen például a sport, a relaxáció, a friss levegőn töltött séták, de a mi kedvencünk, a masszázs is.

A Hotel Atlantis wellness részlegén több olyan masszázs típust is találunk, melyek bizonyítottan eredményesek a stressz kezelésében. Ha frissítő masszázst választunk, a test összes izmára kiterjedő élénkítő hatást fogunk vele elérni. Ezzel a masszázzsal fokozzuk a vérkeringést, csökkentjük a fájdalmat és felfrissítjük vele a szervezetet. A stressz egyik jellegzetes tünete az álmatlanság, a frissítő masszázs pedig erre is remek gyógyír lehet. A Hotel Atlantis visszatérő vendégei közül sokan esküsznek a talpmasszázsra is.

Talpunk reflexzónáiban testünk teljes anatómiája megtalálható. A megfelelő pontot masszírozva beindul az öngyógyító folyamat. Hatására az izomzat feszessége is oldódik, fokozódik az izmok és kötőszövetek oxigénellátása, valamint jó hatással van az idegrendszerre. Választhatunk viszont akár egy relaxáló aromaolajos masszázst, speciális tengeri sós kezelést vagy mézes masszázst is. Az Atlantisban fellelhető testkezelések listája tehát elég hosszú. Javasoljuk, hogy a kezelés kiválasztásában bátran kérjetek tanácsot a wellness részlegen dolgozó kollégáinktól. Ami biztos, hogy végül bármelyik masszázs típust is választjátok, a relaxáció és felfrissülés garantált!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon