Masszázzsal a stressz ellen és az egészségünk érdekében

A stressz korunk népbetegségeként is emlegetett, rohanó életformánk mindennapi velejárója. A tartós stressz szellemi állapotunkra gyakorolt hatásai mellett testünk egészségét is súlyosan befolyásolja. Egyik leggyakoribb tünete például a krónikus izomfeszülés, mely később akár súlyos migrénhez is vezethet. A stresszt teljesen kiiktatni mindennapjainkból, szinte lehetetlen vállalkozás. Levezetésére azonban már több technika is ismert, melyek segítségével hatásosan felvehetjük ellene a harcot. Ilyen például a sport, a relaxáció, a friss levegőn töltött séták, de a mi kedvencünk, a masszázs is.

A Hotel Atlantis wellness részlegén több olyan masszázs típust is találunk, melyek bizonyítottan eredményesek a stressz kezelésében. Ha frissítő masszázst választunk, a test összes izmára kiterjedő élénkítő hatást fogunk vele elérni. Ezzel a masszázzsal fokozzuk a vérkeringést, csökkentjük a fájdalmat és felfrissítjük vele a szervezetet. A stressz egyik jellegzetes tünete az álmatlanság, a frissítő masszázs pedig erre is remek gyógyír lehet. A Hotel Atlantis visszatérő vendégei közül sokan esküsznek a talpmasszázsra is.

Talpunk reflexzónáiban testünk teljes anatómiája megtalálható. A megfelelő pontot masszírozva beindul az öngyógyító folyamat. Hatására az izomzat feszessége is oldódik, fokozódik az izmok és kötőszövetek oxigénellátása, valamint jó hatással van az idegrendszerre. Választhatunk viszont akár egy relaxáló aromaolajos masszázst, speciális tengeri sós kezelést vagy mézes masszázst is. Az Atlantisban fellelhető testkezelések listája tehát elég hosszú. Javasoljuk, hogy a kezelés kiválasztásában bátran kérjetek tanácsot a wellness részlegen dolgozó kollégáinktól. Ami biztos, hogy végül bármelyik masszázs típust is választjátok, a relaxáció és felfrissülés garantált!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon