Mert kutyával minden jobb

Pörgeted az idővonalat, egyre csak jönnek szembe az ismerősök utazós fotói. Ki a tengerparton a homokban, ki pedig a havas hegycsúcsokon pózol, valaki a wellness szálloda medencéjéből, mások városi nevezetességek előtt szelfiznek. Te pedig arra gondolsz, hú de lennék én is a helyében! Lehet, hogy a kép alá oda is kommenteled, de az is meglehet, hogy a sokadik ilyen poszt után már csak dacosan továbbgörgetsz. Nyugi, semmi baj nincs, ha a második lehetőséget választod. Ettől még holnap is felkel a nap 🙂

Szóval ott tartunk, hogy némileg irigykedsz, mert azért Te is vágysz már egy kis pihenésre. Egész évben dolgozol, lelkiismeretesen végigcsinálod a műszakot, nem lógod el az utolsó 10 percet se, és betegszabadságon se voltál évek óta. Arról nem is beszélve, hogy bár százszor felesküdtél ellene, mégis felveszed a céges mobilt hétvégén, és válaszolsz a felugró üzenetekre is, amiket a főnöktől kapsz, mert ő ugyebár mindig dolgozik…

És akkor most jutunk el oda, hogy besokalltál. Teljesen jogosan, mert a pihenés neked is kijár.
Következésképp pedig döntesz: Te márpedig most azonnal veszel egy busz-, vonat- vagy repjegyet, és úgy elutazol a hétvégén, hogy vissza se integetsz!

A monoton és fárasztó mindennapok követeztében gyakran érezheted úgy, hogy legszívesebben világgá mennél

Igen ám, na de a kutyára mégis ki fog vigyázni? Képzeletben már látod is, ahogy elkerekednek azok a szomorú barna szemei, ahogy ott ül az ajtó előtt, és nem érti, miért nem mehet veled. Hiszen ő olyan jó kutya, ezt Te magad mondod neki mindig, amikor leülteted a kisbolt elé, vagy visszahozza a labdát, és néha akkor is, amikor csak csendben fekszik a lábadhoz bújva esténként.  Akkor miért is nem viszed magaddal?

Még mielőtt felháborodnál, előrebocsátom, hogy ennek az írásnak egyáltalán nem célja senkit arra buzdítani, hogy kimerítő repülőutakra, több napos vonatozásra kényszerítse kedvencét. Csak akkor, és olyan körülmények között utazz együtt kutyusoddal, ha tudod róla, hogy ezzel nem okozol neki megrázkódtatást.

Vannak már rutinosan együtt utazók, akik repülővel, vagy egyéb tömegközlekedéssel és autóval is magukkal szokták vinni kutyájukat, sosem csinálnak ebből nagy ügyet. Ha viszont tudod róla, hogy kedvenced nem lelkesedik a több órás utazásért, akkor sem kell feltétlenül azonnal megőrzőt keresned, majd pedig azon aggódnod, vajon jó helyen van-e.

Szerencsére ma már egyre több magyar szálláshely fogadja szeretettel a négylábú vendégeket is, így ha például először terveztek közös pihenést, jó megoldás lehet egy rövidebb, belföldi kiruccanás. Ehhez javasoljuk most a hajdúszoboszlói Hotel Atlantis****superior-t, ahol gazdi és kedvence ugyan olyan odafigyelésben részesül.

Először is a szálloda Budapesttől mindössze 220 km-re található, tehát autóval és vonattal és kényelmesen kibírható a távolság. Ha vonattal érkeztek, nagyon szívesen értetek megyünk a vasútállomásra is. Kijelölt kutyabarát szobáinkba érkezésetekre etető- és itatótálat, fekvőhelyet és ajándék jutalomfalatot is készítünk. Az étteremben és a wellness részlegen nélkülöznötök kell egymást, a kültéri medencénél és a napozóteraszon viszont már békésen lazíthattok együtt. Mivel a hajdúszoboszlói strandot és extrém csúszdaparkot szinte kötelező kipróbálni, amíg ott vagy, nyugodt szívvel ránk bízhatod a kutyust, hogy ne kelljen egyedül töltenie a napot a szobában.

A cél az, hogy Te is megengedhess magadnak egy kis pihenést, mindezt úgy, hogy kedvencedet, akire családtagként tekintesz, ne kelljen emiatt otthon hagynod és másra bíznod.  

Ha kíváncsi vagy milyen egyéb kutyabarát szolgáltatásai vannak a hotelnek, vagy mivel tölthetitek még a közös időt a környéken, arról bővebben itt olvashatsz.

Mert kutyával minden sokkal jobb, az utazás is 🙂

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon