Minden okkal történik

Húsvét előtti pénteken mit is ajánlhatnék nektek, ha nem kitartásról és küzdelemről szóló könyvet?

Az akarat és a méltóság történetét írta meg Laura Hillenbrand.

A sztori 1943-ban kezdődik. Az amerikai légierő gépe a Csendes-óceánba zuhan és csak hárman élik túl. Főszereplőnk Louis Zamperini japán hadifogságba kerül és az igazi megpróbáltatások elkezdődnek. 

Korának egyik legeredményesebb futója volt

A sorszerűség itt is visszaköszön, mert mikor azt érzed nem bírod tovább és egy földön túli erő megemeli a válladon órák óta tartott gerendát rájössz, hogy gyermekkorod nem hiába telt annyi erőfeszítéssel és munkával.

Emiatt a pillanatért. Hogy legyen erőd, mikor valóban megmérettetsz.

Olvasás közben jó párszor támadt kedvem pofán vágni a “ Madár” nevű japán majmot. Helyette kitartásra tanított Zamperini. Rendíthetetlen-ként gondolok rá a mai napig.

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon