Miskolc ősszel is

A suli kezdetével szülők sokasága engedhette el a két és fél hónapja bent tartott levegőt. 

Egészen a záróizomig ment a következő mély lélegzet, melyet a nyugalom öreg keze simogatott ki belőlük. 

Itt az ősz és a kötelező intézmények elnyelték a hátizsákos gyerekek hadait. A megkönnyebbülés pont úgy cirógatta a meggyötört anyai arcokat, mint a botox a felgyűrt homlokot. 

Mégis, mégis…sokan már most az őszi szünetre készülnek. A “gyerek- és családbarát” szavak kerülnek újra elő, mikor a google keresőszót kér az induláshoz.

Hogyan töltsük el az október végén ránk zúduló napokat anélkül, hogy maga alá temetne a gyerek cunami? 

Szeretem Miskolcot, mint gazdája az ezer éves félszemű kutyát. Mások azt mondják biztos a menhelyről van, vagy hogy rusnya egy pokróc, de én tudom a kincseit, emlékeit. 

Ajánlom figyelmetekbe, amikor úticélt kerestek. 

Lehet mókusokat hajkurászni a tapolcai parkban, kardozni és bájitalt készíteni a Diósgyőri várban, a Dorottya utcáról induló kisvasúttal utazni, hogy aztán egy ropogós pisztránggal töltsük meg az éhes szájakat.

Lehet játszóterezni a Népkertben, a Csodamalom bábszínházban találkozni Süsüvel. 

Szert tehetsz egy öreg vázára a Régiség vásárban, ehetsz egy jó pizzát a Világbékében.

Sok-sok lehetőség a kikapcsolódásra, mely után egy kiadós vacsorával el és puha párnákkal vár a Hotel Aurora

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon