Mitől jó egy masszázs?

A sok ülés, felgyorsult élet, kevés mozgás, helytelen testtartás miatt szervezetünkben az izmok letapadnak, összecsomósodnak, és később fájdalommal és kellemetlen érzéssel jeleznek.

miért jó a masszázs

A masszázs egy általános kifejezés, amikor a bőrt, izmokat, inakat és az ínszalagokat nyomjuk, dörzsöljük, ütögetjük, masszírozzuk. A masszázs mozdulatai az enyhe simogatástól az erős nyomásig terjednek és sokféle típusa létezik.

Hogyan történik a masszázs?

Képzeld el, hogy egy pihentető, kellemes és élményekkel teli nap után eljössz hozzánk masszázsra. A képzett masszőrünk – és mi is – mindent megteszünk azért, hogy ellazulj, hogy tökéletesen érezd magad. Nem csak a tested „kényeztetjük” majd el, hanem a jó masszázs az összes érzékszervedre és a lelkedre is hat.  (Van például olyan masszázsunk is, ahol meghittebb hangulattal illóolajokkal, különleges illatokkal várunk)

A masszázsra érdemes lélekben már egy picit lecsendesedve érkezni, köntösben, és alatta fehérneműben vagy fürdőruhában. Fontos infó, hogy a masszázs alatt mindig kizárólag az a terület lesz kitakarva, amelyiken éppen dolgozik a masszőr.

Masszázs típusok: a gyógymasszázs és a kényeztető masszázs

Bármilyen megközelítést is szeretnénk, kétféle masszázstípus létezik: a gyógymasszázsok és a kényeztető masszázsok. Természetesen a nagy halmazon belül többféle masszázs létezik: gyógymasszázsnak kell tekinteni – például – a talpmasszázst, a vállmasszázst, a svédmasszázst (és még számtalan hasonlót) míg a frissítő masszázsok, a különféle aromaterápiás masszázsok inkább közelebb állnak a kényeztető masszázshoz.

Sőt, van még egy csoport, ahova a masszázs különlegességek tartoznak: a Téli masszázs, vagy a „Pina Colada” – Kókusz & Ananász olajos masszázsunk is ilyen.

Masszázsok, melyeket érdemes kipróbálnod nálunk

A svédmasszázs az egyik legnépszerűbb masszázs, olyan amelyik alapvetően lazító jellegű. Utána felszabadultnak fogod érezni magad. Ha erősnek tartod a svédmasszázst (ami után teljesen természetes egy esetleges izomláz) akkor a frissítő masszázs a jó választás számodra, hiszen az lágyabb, kellemesebb.

A Hawaii masszázs egy egyedülálló hawaii technikára épül (gyakran eltérnek egymástól az egyes masszőzök által végzett hawaii masszázsok). A talpmasszázs pedig kifejezetten a talpra koncentrál hiszen ott megtalálható az összes belső szerved, és onnan lehet stimulálni.

Érdemes kipróbálni olyan masszázs különlegességeket is, mint a Mesés marokkó (egy rendkívül fűszeres, olajos masszázs) a Téli varázs (mely a szilva mély illatával a gyömbér frissességével varázsol el egy cseppnyi fahéjjal). Az aromaterápiás masszázsaink különlegessége az, hogy megválaszthatod azt, milyen illattal hassunk rád masszázs közben.

Ha kedvet kaptál jelentkezz be és próbáld ki azt a masszázsfajtát amelyiket szeretnéd, a masszőrjeink szeretettel várnak.

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon