Nyári programajánló

Van, aki már hazaért, van, aki épp úton van, és vannak azok a szerencsések, akik most készülnek: nyaralni.

Bármelyik csoportot is képviseled, az biztos, hogy amíg tart a nyár, érdemes egy-egy rövidebb belföldi kirándulást is beiktatni a család napirendjébe. Megmutatjuk, hogy ha idén Hajdúszoboszlóra voksoltok, mi mindent csinálhattok nálunk!

Legendák a levegőben repülőnap

Július 12-14.

Remek családi program, amit nem csak a gyerekek imádnak, de a magasság, sebesség, és járművek szerelmesei is biztosan! A vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a sétarepülést, de lesznek szuper izgalmas légibemutatók is. A program látogatása ingyenes.

Hungarospa

Ha Hajdúszoboszló, akkor természetesen Hungarospa. Közép Európa legnagyobb fürdőkomplexumát biztosan nem érdemes kihagyni.  Bevállalós felnőtteknek ott az extrém csúszdapark, a gyerekek pedig rengeteg izgalmas medence közül választhatnak kedvükre valót.

Közép Európa legnagyobb fürdőkomplexumát biztosan nem érdemes kihagyni.

Óriáskerék

Egyértelműen az idei nyár újdonsága és vezető látványossága, a csónakázó tó fölé magasodó óriáskerék. Próbáljátok ki Ti is, a tetejéről még az Atlantisra is remek látvány nyílik!

Júliusi zenés éjszakai fürdőzések

Ha este sem szeretnétek megvonni magatoktól a fürdőzés élményét, ráadásul a zenét is imádjátok, itt tökéletesen ötvözhetitek a kettőt! Júliusban minden hétvégén részt vehettek egy éjszakai zenés fürdőzésen, mely igazán különleges élmény, hiszen nem minden nap élvezhetünk koncerteket a medencéből!

Debreceni Virágkarnevál

Bár ez már nem Hajdúszoboszló, a híres virágkarnevál látványa igazán megéri azt a 20 km távolságot. A lenyűgöző virágkocsik felvonulása évről évre egyre több vendéget vonz itthonról, és külföldről is.
Legyetek Ti is részesei ennek az életre szóló élménynek!

A fenti lista természetesen nem teljes, hiszen Hajdúszoboszlón és a térségben is számtalan izgalmas programlehetőséget találtok egész nyáron. Írjátok meg nekünk kommentben, hogy Ti melyiken vesztek részt!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon