Sablonmentesen

Képzeld el, hogy vacsorához készültök. Felveszel egy szép ruhát, amit otthon direkt ezért tettél be a táskádba. Az ételek finomak, svédasztalon gőzölve várnak. Jóízűen falatoztok, mikor megjelenik valaki és megkérdi kérsz-e egy italt, majd finoman elveszi a tányért, melyről már fogyasztottál. Szépen, hangtalanul mozognak és teszik a dolgukat.

Megfigyelted már, hogy mit viselnek? Az emberek nagy százalékának fogalma sincs, hogy az őt kiszolgáló pincérnek milyen volt a fizimiskája.

Sokaknak a pincér ruhájáról a felszolgáló pingvin egyenruhás, karót nyelt figurája jut eszébe. És sokak csak akkor szeppennek meg kicsit, mikor felfedezni vélik, hogy az ingük pont olyan színű, mint a felszolgálóké. És a szabása is slim fit. Ráadásul a levesért menve a kezébe nyomnak egy tányért. Ezen felbuzdulva egy másik vendég a borkínálatról kérdez. El sem hinnéd, hogy ez milyen gyakran megesik.

Hogy ezt megelőzhesd, mielőtt útnak indulsz hozzánk elárulom az Aurora-ban viselt dress code-t. A szállodában egységesen fekete egyenruhát hordanak a fiúk és Anita. Jobb időkre van egy lila pólójuk is. Az egyéniségüket a kiegészítőkben élik ki.

Egyik nagy kedvencem Nándi csokornyakkendője. Elegánsan, oldalra fésült, angol arisztokratákat megszégyenítő frizurája teszi fel az i-re a pontot. Vagy a csokornyakkendőt.:-)

A csokornyakkendő

Paloe Gergőt inkább az ing viseli. Mindenhol kibukkan egy színes nyaklánc, természetes anyagból készült karkötők. Oszi minden nap hoz valami újat. Hol egy szakáll, hol egy bajusz köszön, vagy mond búcsút az arcán.

Anita, az egyetlen női energia a csapatban. Mit mondhatnék? Mivel tél típusnak látom jól áll neki a fekete és a lila:-)) Általában vörös rúzsával koronázza a megjelenését.

Tamás a csapat fejeként laza eleganciával hordja az inget. A járása John Travoltás. Folyton azt várod, mikor perdül táncra. Lehet, meg is teszi, mikor azt hiszi, senki nem látja.

Szerintem bőven felkészítettelek rá, hogyan kerüld el azt, hogy pincérré avanzsálj a Hotel Aurora-ban. Ha viszont kedvet kaptál hozzá, akkor uccu neki és csomagolj fekete inget és egy lila pólót!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon