Vendégek – Egyéniségek – Igények

Főleg ilyenkor nyáron, fesztivál szezon idején hallani legtöbbször a külföldi sztárfellépők egyedi igényeiről. Bár a hazai celebek között is bőven akadnak kivételes egyéniségek, azért mégis inkább a határon túli hírességek jutnak előbb eszünkbe, ha extrém kívánságokról van szó.  Köztük is akadnak egyszerűbb és egészen hajmeresztő követelésekkel rendelkező művészek.

Hallottunk már Jennifer Lopez kizárólag fehér színű öltözőszobájáról, vagy arról, hogy Katy Perry szereti szigorúan meghatározni milyen színű és fajtájú virágok lehetnek a környezetében, de olvastunk arról is, amikor Adele 200 km-ről rendelt pizzát a szállodai szobájába, mire viszont az megérkezett, a Grammy díjas énekesnő elaludt. Arról, hogy a több órát utazott pizza sorsa hogyan teljesedett be, nem maradt fent pontos információ, nekünk azonban van egy sejtésünk, miszerint a szálloda néhány szerencsés dolgozója már biztosan nem éhesen hajtotta aznap álomra a fejét. Az extrém kategóriát erősíti Mariah Carey énekesnő, akiről az a hír járja, hogy előadásaihoz minden alkalommal 20 fehér kiscicát és 100 fehér galambot igényel. A „Pop királynője”, Madonna, szintén elég nagy hírnévnek örvend, ha nem mindennapi kérésekről van szó. Az egyik legérdekesebb például, hogy a szobájában mindig 20 nemzetközi telefonvonal kell a rendelkezésére álljon. Hogy erre miért van szükség? Azt nem tudjuk, de a művésznő kétség kívül megteheti, hogy ilyen és ehhez hasonló igényekkel rendelkezzen.

Vendégek – Egyéniségek - Igények1
Vendégek – Egyéniségek – Igények

Nem kell azonban minden esetben Grammy díjas előadóművésznek és ismert celebnek lenni ahhoz, hogy kihívás elé állítsuk a szálláshelyünk személyzetét. Egy brit felmérésben 280 szálloda dolgozóit kérdezték az általuk tapasztalt furcsa vendégkérésekről.  Innen hallottunk arról a kedves vendégről, aki külön pótágyat kért a porcelán babája részére, vagy az úriemberről, aki olyan földszinti szobát óhajtott foglalni, ahol a motorkerékpárja is kényelmesen elfér.  Akadt, aki a karácsonyi vacsoraasztalnál kis kedvencének, egy hörcsögnek is helyet szeretett volna helyet fenntartani. Erről a kérésről egyébként kiderült, hogy a személyzet udvariasan elutasította. Az egyik legbizarrabb történet pedig egy konferenciaterem igénye négy fő részére, egy franciaágy bekészítéssel. Az követelésük okát sajnos a vendégek már nem kívánták kifejteni.

A fentiek alapján elmondható, hogy mi itt a Hotel Atlantisban egyértelműen szerencsés helyzetben vagyunk, ha különleges vendégkérésekről van szó. Persze az évek során azért velünk is jött már szembe néhány érdekes igény. Ilyen volt, például amikor egy vendég szigorúan a weboldalunkon található fotó alapján berendezett szobát kért, vagy amikor ruhában történő medencehasználathoz kellett hozzájárulnunk, de kértek már fel minket egyéni kismamafotózásra is a wellness részlegen. A leggyakrabban azonban szerencsére csak pezsgő és virágcsokor bekészítést menedzselünk, héliumos lufit készítünk be a szobába, esetleg rózsaszirmot szórunk az ágyra.

Mivel az Atlantisi kollégák nagy részének háta mögött több éves, más szállodában szerzett tapasztalat is áll, a jövőben még mindenképp tervezünk Nektek bemutatni néhány érdekes történetet 🙂  Addig is brit munkatársainkkal értünk egyet, miszerint amíg teljesíthető egy vendégkérés, addig mi nagyon szívesen teszünk neki eleget. Még akkor is, ha az elsőre furcsának hat. Unalmas is lenne a szállodai szakma, ha nem lenne benne néhány jópofa kihívás!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon