Wellness programok, amiket érdemes kipróbálni

Képzeld el, hogy tökéletesen relaxált állapotban vagy. Simogató illatok, zen hangulatot idéző zene kényezteti a lelkedet, és éppen egy különleges masszázs élményben van részed. Ez az igazi énidő. Összegyűjtöttünk három olyan wellness programot amit egyszerűen nem érdemes kihagyni.

wellness-szolgáltatások

De mi az a wellness?

Kevesen tudják, hogy a wellness egy kitalált szó, néhány évtizeddel ezelőtt még nem is létezett. Az 50-es években, Amerikában alkották meg, a well-being (jó közérzet) és a fitness (jó kondíció) szavak összevonásával.

Nincs konkrét jelentése, hiszen egy fogalom, ami azt takarja, hogy „jól érzed magad”. Összegyűjtöttünk 3 olyan wellness programot, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod. (Fontos, hogy a wellness program valóban egy program. Nem egyetlen kezelésből áll, hanem egy összetett, testet lelket melengető program)

A mézes masszázs

Mi folyékony aranynak is szoktuk hívni a mézet, hiszen egy méhecske mindössze 1/12-ed teáskanálnyi mézet tud egész életében megtermelni. Persze, egy egész kaptárnyian már sokkal többet. A mézes masszázs a méz gyógyító erejét is kihasználja, az alkalmazása segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát.

Rengeteg vitamin van benne, ezek a mézes masszázs alatt bejutnak a szervezetedbe és ott fejtik ki a jótékony hatásukat.  A mézes masszázs egy rendkívül kellemes és izgalmas wellness program.

 Aromaolajos masszázs

Az aromaolajos masszázs nem más, mint egy egészséges illatparadicsom. Ezek a lenyűgöző illatanyagok a masszázs közben bejutnak a vérkeringésbe is és „belülről szépítenek”.

A masszázsprogram emellett rendkívül kellemes is (a masszázs inkább lágyabb, nem svédmasszázs típus) és minden illat a maga lenyűgözőségével hat: a levendula nyugtató hatású a citrus, narancs: frissítő élénkítő, a menta, mentol pedig hűsít, bőrnyugtató, élénkítő hatással bír.

A tibeti hangmasszázs

A tibeti hangmasszázs egy egészen különleges, lelket megérintő személyes élmény. Képzeld el, hogy a hangtálak által kiadott kellemes és harmonikus hangok a nyugalmat a biztonságot, a kellemest üzenik számodra, miközben relaxálva, ellazulva élvezed a tökéletességet.

Talán ez az egyetlen olyan wellness programunk, amit egyszerűen nem tudunk leírni szavakkal mert érezni és megélni kell. Stresszoldó, lazítja az izmokat, javítja a légzést, megszünteti a szorongásos alvászavaros állapotokat.

Ismerd meg a további wellness programjainkat: https://hotelatlantis.hu/wellness/wellness-kezelesek

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon