5 ok – amiért nyáron is jó döntés a wellness szálloda

Ahogy annak már korábban itt is hangot adtunk, az Atlantisban mi mind imádjuk a nyarat.
A nyári szünet beköszöntével Hajdúszoboszló leveti a testet-lelket kellemesen melengető szaunagőzös, termálvíz illatú gúnyáját és hűsítő, mediterrán hangulatot ölt. Bár a téli légkör meghittsége is abszolút megér egy cikket, úgy gondoltuk azzal inkább a hűvösebb időkben szórakoztatunk majd titeket. Ha most tennénk, az kicsit olyan lenne, mint a Reszkessetek betörőket nézni húsvétkor 😀 Ugye?

Szóval most nyár van. A reggeltől estig tartó szikrázó napsütéssel pedig nem csak a klímaberendezéseket gyártó cégek népszerűsége nő, de azon kérdések száma is, hogy hol nyaraljon idén a család? Nos, elfogultságunkat cseppet sem palástolva, most összegyűjtöttünk Nektek 5  okot arra, hogy miért a Hotel Atlantis a legjobb dolog, ami történhet Veletek idén nyáron!

Figyelmeztünk! A következő tartalom spontán szobafoglalást idézhet elő!

  1. Mert Hajdúszoboszlón van, Hajdúszoboszlón pedig Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahová egyébként boldogan átsétálhattok a szállodából is, hiszen a strandbejárat csak húsz méterre található!
  2. Mert Superior szobáink olyan tágasak, hogy akár négyen is elfértek bennük anélkül, hogy felárat kellene fizetnetek egy nagyobb szobatípusért!
  3. Mert az Atlantis grill pultjában készülnek a nyár legmenőbb kajái!
  4. Mert profi cukrászaink ilyen desszertekkel segítenek Nektek felvenni a harcot az alacsony vércukorszint ellen 😀

    5 ok - amiért a Hotel Atlantis a legszuperebb hely nyáron
    5 ok – amiért a Hotel Atlantis a legszuperebb hely nyáron
  5. Mert ha lecsap egy nyári zápor, fedett wellness részlegünk 4 medencéje és 8 szaunája még mindig rendelkezésetekre áll!

+1. Mert a weboldalunkon találod a legjobb ajánlatokat és az innen beérkező foglalásodat azonnal megerősítjük!

 

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon