A jóga mindenkié

Hét ok, amiért az Isten is neked teremtette a jógát

1.Púp van a hátadon. Ez lehet munkahelyi, magánéleti, mások problémájából gyúrt, vagy csak megtalát Frodovics.

2. Mint a gumi Édesapád a gumigyárban húzott le harminc évet és azóta is a rugalmasságról papol. Édesanyád a bajor atletikaválogatott ezüstérmes spárgázója volt. Te mégis reggelente realizálod, hogy nem vagy más, mint élő szövet a fémvázon. Merev vagy, mint Swarzenegger és ha nem olajozol, egész nap nyikorogsz.

Élő szövet a fémvázon…

3. Képtelen vagy kikapcsolni Az agysejtjeidet Káosz kapitány vezényli minden percben hadjáratba. Ütköznek az idegsejtek, ganglionokkal dobálják egymást. A koncentráció idegen sziget, melyet elérni Vespuccis vállalkozás. Ott volt Amerikában, de azt hitte India. 

4. Túlsúly A zsírpárnácskák úgy kapaszkodnak a testedbe, mint Pista bácsi a járást segítő botjába az egészségügyi felülvizsgálaton, hogy ott ne felejtse. 

5. Nem használ a ránctalanító és pegyhüdtek az izmok A jógával évente legalább két évet fiatalodsz, mint Brad Pitt abban a filmben. Így megjósolni nem tudom, de elég valószínű, hogy öregségedre olyan leszel, mint egy két éves gyerek. Vagy ez amúgy is így van?

6. A közösség ereje Ha már unod saját magad szenvedését, amit az élet okoz, jó megtapasztani ezt csapatban is. 

A közösség ereje

7. Végre alszol egy jót! Éjszakánként Káosz kapitány aludni tér, de előtte felteszi a gramofonra a Nyugtalanító gondolatok című örök klasszikust, ami hajnalra annyira beparáztat, hogy az internetet bújod megoldást remélve az elképzelt katasztrófákra, az élet véglegességére, a másnapi ebédre. A jóga, mint több ezer éves Yoda simítja ki a ráncaid este tízkor és küld álomba reggelig.

Ha csak három esetben is tudtál azonosulni, érdemes elgondolkodnod, hol a legközelebbi lehetőség a sportolásra. Gyere jógázni!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon