Fokozd maximumra a masszázs hatását!

Eljött végre a Te időd. A gyerekek, a kutya jó kezekben vannak, a macskát eleve nem érdekeli hova mész, kaja a hűtőben, vasaló kihúzva – most már semmi nem jöhet közbe – ma wellness napod van!

Az időpontot jó előre lefoglaltad a kedvenc masszőrödnél, alig várod, hogy kényelmesen elnyújtózhass az asztalon, és a profi kezei alá vesd magad.

Következő néhány tippünkkel abban fogunk segíteni neked, hogyan hozd ki a legtöbbet a masszázsodból. Mivel tudsz hozzájárulni, hogy a pozitív élmény ne csak a kezelés ideje alatt tartson, de még sokáig érezd magadon a masszázs jótékony a hatását.

Hidratálj
Nem csak közvetlenül a masszázs után, de az azt követő napokon is különösen fontos a nagymennyiségű folyadékbevitel. A vízfogyasztással a kezelés követeztében felszabaduló toxinok távozását segíted és könnyíted, valamint elkerülheted az általános fáradtságérzetet is.

Nem csak közvetlenül a masszázs után, de az azt követő napokon is különösen fontos a nagymennyiségű folyadékbevitel.

Csak semmi stressz
Kerüld a stresszel, feszültséggel járó tevékenységeket. Kötőszöveti masszázs után például biztos ne menj rögtön edzeni, ez a masszázstípus ugyanis már önmagában is egy passzív edzés. Vigyázz, hogy ne terheld túl tested.

Élvezd
Légy jelen masszázs közben, lélegezz mélyeket, érezd az aromaolaj illatát a levegőben és a testeden is. Figyeld meg, ahogy a krém és az olaj még órákkal később is hidratálják és puhán tartják a bőröd.

Pihenj
A kezelést követően fogyassz inkább könnyű, diétás ételeket, próbálj meg pihenni és relaxálni. Ezzel is fokozod a masszázs pozitív hatásainak elnyújtott kifejtését, elősegíted a szervezeted általános regenerálódását.

Mint látod ezek mind teljesen egyszerű, könnyen betartható tanácsok, melyek segítségével mégis hatékonyan elnyújthatod a masszázs feltöltő erejét.

Mi már több különleges testkezelésről is írtunk korábban, melyekről ittésitt is olvashatsz, de bármelyiket is választod, a lényeg mindig ugyan az – érezd jól magad!

Ne feledd, hogy a kikapcsolódást Te is megérdemled, akármilyen elfoglaltak is a mindennapok, mindig szánj időt magadra.

Kövesd a wellnessblogot, ahol további tippeket, bevált módszereket és érdekes történeteket osztunk meg a wellness világából!

family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon