Hajdúszoboszló nyáron – programok 2. rész

A Hajdúszoboszlón és környékén megrendezendő programok egy részét már összefoglaltuk Nektek korábban. Következzen most a második felvonás! Nézzük, mit is láthattok és látogathattok a nyár második felében az Atlantis vendégeiként:

Campus Fesztvál

  1. július 18-22.

Idén már 11. alkalommal kerül megrendezésre a híres debreceni Campus Fesztivál! A jó hangulatról ez alkalommal is négy napon át gondoskodnak híres hazai és külföldi előadók. A koncertek közötti regenerálódáshoz mi természetesen a fesztivál helyszínétől csupán 20 km-re található Hotel Atlantist javasoljuk!

hajduszoboszlo-programok
hajduszoboszlo-programok

Hungarospa születésnap

  1. július 28.

Közép Európa legnagyobb fürdőkomplexuma idén ünnepli a 91. születésnapját! Ez alkalomból kerül megrendezésre a „Hajdúság szépe Választás” is, melyet Kökény Attila koncertje követ. Ne maradjatok le erről a buliról sem! A Hotel Atlantisból akár fürdőruhában is átsétálhattok a strandra!

Szoboszlói Dixieland Napok

  1. augusztus 3-5.

Augusztus első hétvégéje Hajdúszoboszlón már évek óta a dixie muzsika szerelmeseiről szól. A szabadtéri színpad minden este élő koncertektől hangos. Visszatérő vendég idén a Happy Dixieland Band és Illényi Katica, valamint a Bohém Ragtime Jazz Band is. Ha hozzánk hasonlóan rajongsz a dzsessz dallamaiért, tarts velünk ezen a hétvégén is!

XXXVII. Kösely-kupa Lovasverseny

  1. augusztus 5.

Augusztus 5-én egy újabb izgalmas lovas programon vehetünk részt! Díjugrató lovasverseny, csikósbemutató, élő zene és kirakodóvásár – ezekkel a programokkal várnak mindenkit szeretettel a hajdúszoboszlói repülőéten. A rendezvény ingyenesen látogatató!

VII. Országos Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó és Drift bemutató

  1. augusztus 10-12.

Egy szintén sokadik alkalommal megrendezett, nagy sikerű és figyelemfelkeltő programról van szó! A hajdúszoboszlói repülőtéren családi programok és élő koncertek várják a látogatókat, lesz légi bemutató és repülési lehetőség is. A két napos rendezvény csúcspontja pedig a Debreceni útfélen megrendezésre kerülő kamionos gyorsulási verseny!

family-vacation

HURRÁ NYÁR

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján. 24.900 Ft / fő / éj Részletek >

hotelaurora-csomag-gorog-napok-2022

GÖRÖG NAPOK AZ AURORÁBAN

Lenyűgöző táj, égszínkék tenger, eldugott öblök, a levegőben áradó évezredes múlt. Ez Görögország, ahol mérhetetlen kedvességgel, közvetlenséggel, életigenléssel találkozhatunk. A görög emberek szeretik, élvezik az életet – örök fiatalok. 28.908 Ft / fő / éj Részletek >

Hasonló cikkek

Kövess minket Facebookon