Blog

miskolc-kalandtura-park
kirándulás
administrator

A Bükk szíve: Miskolctapolca

Magyarország tüdejeként is emlegetett kincsünk a Bükk-vidék természeti gazdagsága csodálattal tölt el minden arra látogatót. A barlangokkal csipkézett tájegység szíve Miskoctapolca, ahol minden ajándékát élvezhetjük ennek a különleges térségnek. A település az ámulatba ejtő természeti jelenségein túl számos kikapcsolódási lehetőséggel várja az oda érkezőket. Ezek közül említünk meg néhányat.

Részletek >
halpedikur3
Egyéb kategória
administrator

Halpedikűr

Képzeld el, hogy egy felül nyitott akváriumba lógatod a lábad, ahol apró halacskák csipegetik le róla az elhalt, régi bőrdarabokat, miközben kellemesen csiklandoznak. De pontosan mi történik ilyenkor? Mire való a halpedikűr és vannak-e veszélyei? Íme minden, amit tudni kell róla.

Részletek >
Egyéb kategória
administrator

Az aktív pihenés szerelmeseinek: Miskolc és környéke

Egyre többen vagyunk hazánkban is, akik a pihenésüket nem feltétlen úgy képzelik el, hogy egy héten keresztül egy adott szállodában pihennek, hanem aktívabban: felfedezik a környék látnivalóit, megismerik a környéket. Íme, néhány olyan remek program Miskolcon és körülötte, amit érdemes megnézned.

Részletek >
szaunaszeansz
szálloda
administrator

Miért próbálj ki egy szaunaszeánszot?

A szaunaszeánsz nem csak egy egyszerű rituálé, hanem egyfajta művészet is, a szaunázás egy teljesen új, olyan szintje, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod. Vezetett program melyben a szaunamester segít még jobban ellazulni és egy újfajta élménnyel meglepni téged. De miért próbáld ki? Mi a különös benne és mit várhatsz?  

Részletek >
szaunaetikett2
szálloda
administrator

Szaunaetikett

A szaunázásnak van néhány olyan szabálya, amit érdemes és fontos is betartanunk. Ha nem tesszük, vagy nem ismerjük őket, előfordulhat, hogy akaratlanul is illetlenül viselkedünk. De melyek ezek a szabályok? Mire figyeljünk oda a szaunázáskor? Összegyűjtöttük.

Részletek >
family-vacation

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb őszi idő sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza. 25.900 Ft / fő / éj Részletek >

wellness-szolgaltatasok

AURORA PIHENTETŐ NAPOK

Gyere és kóstold meg a magyar ízvlágot pénteken, majd merülj el az olasz ínyencségek mámorában szombaton. Nem fogsz csalódni! 16.049 Ft / fő / éj Részletek >